Uit dienst

Situaties

Als u uit dienst gaat bij Willis Towers Watson dan heeft u een keuze: uw pensioen achterlaten bij het pensioenfonds of meenemen naar de pensioenregeling van uw nieuwe werkgever. We noemen dit waardeoverdracht.

 

Waardeoverdracht kan voor u gunstig zijn, maar dat is niet altijd het geval. Dat is vooral afhankelijk van de kosten bij ons en in de regeling van uw nieuwe werkgever. Vraag daarom altijd eerst een offerte op. Dit doet u bij de pensioenuitvoerder van uw nieuwe werkgever. De pensioenvergelijker kan u helpen met het maken van uw keuze.

 

Verhuizen naar het buitenland

Als u uw pensioen bij ons achterlaat én naar het buitenland verhuist, moet u ervoor zorgen dat wij altijd weten waar u woont en dat wij op de hoogte worden gebracht van wijzigingen in uw persoonlijke situatie. U kunt hiervoor bellen of een e-mail sturen.

Belangrijkste vragen

  • Mijn nieuwe werkgever heeft geen pensioenregeling. Kan ik bij het Pensioenfonds Towers Watson blijven?

    Ja, u kunt uw pensioen bij ons achterlaten. U kiest dan niet voor waardeoverdracht. Als uw werkgever op enig moment wel een pensioenregeling aanbiedt of als u weer van baan wisselt dan kunt u weer uw pensioen meenemen naar uw nieuwe werkgever.

  • Hoe vraag ik waardeoverdracht aan?

    U ontvangt van uw nieuwe pensioenfonds een aanvraagformulier voor waardeoverdracht. Als u uw pensioen wilt laten overdragen, dan moet u dit formulier ingevuld en ondertekend opsturen naar uw nieuwe pensioenuitvoerder. Zij sturen u een offerte. Als u hiermee akkoord gaat, regelt het nieuwe pensioenfonds de waardeoverdracht.

Pensioenfonds Towers Watson

Postbus 4199

3006 AD ROTTERDAM


Telefoonnummer

088-5433000

 

E-mailadres

PensioenfondsTowersWatson@
willistowerswatson.com

Copyright @ Pensioenfonds
Towers Watson