Mogelijk interessant

Fantaseert u al over de tijd dat u minder gaat werken of met pensioen gaat? Over de vrijheid, meer reizen en meer tijd voor uw partner, de kinderen en misschien kleinkinderen? Dan is het verstandig om u goed te laten voorlichten over uw pensioen en de pensioenkeuzes die u hebt. Maar ook over wat u nu zelf kunt doen om voldoende geld te hebben na pensionering. Of bijvoorbeeld de mogelijkheid om in de laatste jaren van uw werkzame leven in deeltijd met pensioen te gaan.


Uw pensioenleeftijd
U ontvangt het pensioen van het pensioenfonds vanaf uw 67e. U ontvangt daarnaast een AOW-uitkering. De AOW-leeftijd is voor iedereen anders en schuift de komende jaren op. Uw AOW-leeftijd hangt af van wanneer u bent geboren. Bent u geboren in 1955 of later? Dan is uw AOW-leeftijd nog niet bekend. Maar deze is minimaal 67 jaar. U kunt hier berekenen wat uw AOW-leeftijd is.

Pensioen bij Stichting Pensioenfonds Towers Watson

Wilt u meer weten over het pensioen bij het pensioenfonds? In het Pensioen 1-2-3 leest u precies wat er voor u geregeld is.

 

Mijnpensioenoverzicht.nl

Wilt u precies weten hoeveel pensioen u hebt opgebouwd? Neem dan eens een kijkje op www.mijnpensioenoverzicht.nl. Daar ziet u wat u bij ons en bij andere uitvoerders hebt opgebouwd. Wilt u weten wat u kunt doen om uw pensioen te verbeteren? We adviseren u om in dat geval contact op te nemen met een financieel adviseur om uw situatie te bespreken.

 

Belangrijkste vragen

Pensioenfonds Towers Watson

Postbus 4199

3006 AD ROTTERDAM


Telefoonnummer

088-5433000

 

E-mailadres

PensioenfondsTowersWatson@
willistowerswatson.com

Copyright @ Pensioenfonds
Towers Watson