Mogelijk interessant

U bent waarschijnlijk al enige tijd aan het werk. Werk, gezin, sociaal leven en sport slokken zonder twijfel een groot deel van uw tijd op. Tijd en zin om lang stil te staan bij uw pensioen hebt u waarschijnlijk niet. Begrijpelijk. Toch is uw pensioen een arbeidsvoorwaarde die de nodige aandacht verdient. Als u later namelijk een goed pensioen wilt hebben, dan moet u nu in actie komen.

 

Geld voor later

Als u voldoende spaargeld hebt, kunt u daarnaast geld opzij zetten voor doelen die wat verder weg liggen. Bijvoorbeeld voor uw pensioen. Hoe eerder u begint, hoe meer u dit uiteindelijk oplevert. Uw pensioen is misschien nog ver weg, maar de overheid neemt ingrijpende maatregelen op het gebied van AOW en pensioenopbouw. Daarom is het slim om zelf extra vermogen of pensioen op te bouwen. Zo kunt u later leven zoals u dat voor ogen heeft.

 

Pensioen bij Stichting Pensioenfonds Towers Watson

Wilt u meer weten over het pensioen bij het pensioenfonds? In het Pensioen 1-2-3 leest u precies wat er voor u geregeld is.

 

Mijnpensioenoverzicht.nl

Wilt u precies weten hoeveel pensioen u hebt opgebouwd? Neem dan eens een kijkje op www.mijnpensioenoverzicht.nl. Daar ziet u wat u bij ons en bij andere werkgevers hebt opgebouwd. Wilt u weten wat u kunt doen om uw pensioen te verbeteren? We adviseren u om in dat geval contact op te nemen met een financieel adviseur om uw situatie te bespreken.

Belangrijkste vragen

Pensioenfonds Towers Watson

Postbus 4199

3006 AD ROTTERDAM


Telefoonnummer

088-5433000

 

E-mailadres

PensioenfondsTowersWatson@
willistowerswatson.com

Copyright @ Pensioenfonds
Towers Watson