Mogelijk interessant

Pensioen ver van uw bed? Zeker, maar daarom niet minder belangrijk. Tijdens uw loopbaan zal er van alles gebeuren in uw leven en dat kan van invloed zijn op uw pensioen. Pensioen niet alleen voor later In uw pensioenregeling is een partnerpensioen geregeld. Dat is een inkomen voor uw partner als u zou komen te overlijden. Om hier recht op te hebben, moet uw partner wel aangemeld zijn bij het pensioenfonds. Ook voor eventuele kinderen is iets geregeld, namelijk het wezenpensioen. Op een aantal momenten in uw leven is het goed om stil te staan bij uw pensioen. Klik hiernaast als u meer wilt weten over deze momenten. Pensioen bij Stichting Pensioenfonds Towers Watson Wilt u meer weten over het pensioen bij het pensioenfonds? In Pensioen 1-2-3 leest u precies wat er voor u geregeld is.

Belangrijkste vragen

 • Ben ik verplicht om mijn partner met wie ik samenwoon aan te melden?

  Nee, dat bent u niet verplicht. Als u wilt dat uw partner in aanmerking kan komen voor partnerpensioen dan is het wel belangrijk dat u uw partner aanmeldt.

 • Wat kan ik zelf doen om mijn pensioen te verbeteren?

  Er zijn verschillende mogelijkheden om te zorgen voor een extra inkomen voor later. U kunt bijvoorbeeld een verzekering afsluiten, beleggen of extra sparen. Belastingaftrek is alleen mogelijk als u kunt aantonen dat u een pensioengat hebt. Wij adviseren u om contact op te nemen met een financieel adviseur om uw situatie te bespreken.

 • Kan ik zorgen voor een aanvullend inkomen voor mijn partner?

  Nee, er zijn geen mogelijkheden in de pensioenregeling om een extra inkomen voor uw partner te verzekeren. Wij adviseren u om contact op te nemen met een financieel adviseur om uw situatie te bespreken.

   

Pensioenfonds Towers Watson

Postbus 4199

3006 AD ROTTERDAM


Telefoonnummer

088-5433000

 

E-mailadres

PensioenfondsTowersWatson@
willistowerswatson.com

Copyright @ Pensioenfonds
Towers Watson